Individueel maatwerk

Een bril volledig ontworpen op de vorm van uw gezicht en passend bij uw eigen persoonlijkheid behoort ook tot de mogelijkheden. Wij leveren naar wens exclusief individueel maatwerk waarbij u kunt kiezen uit 18 karaat goud, buffelhoorn, eventueel in combinatie met hout en acetaat.

Azami & Carl Zeiss

Zeiss is onze eerste keus omdat wij geloven dat Zeiss op dit moment de beste oplossingen biedt in de wereld van het zien. Meer dan de helft van de optische producten in de medische wereld en de ruimtevaart zijn uitgerust met precisie lenzen van Carl Zeiss. Zo zorgt Zeiss met haar relaxed vision programma ervoor dat uw brillenglazen net zo uniek zijn als uzelf. Er is dan ook niet één Zeiss glas.

Carl Zeiss heeft tal van glazen ontwikkeld voor allerlei situaties. Computerglazen, contrast verhogende glazen en polariserende glazen bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u ook uw hoogstpersoonlijke brillenglazen laten ontwerpen. Door de individuele situatie van uw oog en montuur te meten wordt een uniek brillenglas voor u ontworpen. Daarom maken wij gebruik van de meest moderne instrumenten om uw ogen te onderzoeken. Met innovatieve digitale meettechniek zorgen wij voor een optimale plaatsing van het brillenglas voor uw ogen.