The more you see, the better you look

Een andere kijk op zien

Goed nieuws; Azami gaat verbouwen! Door de samenwerking met City Lens, wordt in het vernieuwde Azami een optometrisch centrum gerealiseerd. De verbouwing maakt mogelijk dat wij u in 2017 kunnen voorzien van nóg een uitgebreider assortiment en betere oogzorg.

Om u gedurende deze periode de service te kunnen bieden welke u van ons gewend bent, openen wij tijdelijk een pand op 30 meter afstand van onze huidige winkel. U bent vanaf nu van harte welkom op de Heulstraat 13 in Den Haag, waar u wordt ontvangen door onze vertrouwde collega’s in een echte Azami ambiance.

Aangepaste openingstijden:
1e en 2e Paasdag op zondag 16 en maandag 17 april GESLOTEN
Koningsdag op donderdag 27 april GESLOTEN
Dodenherdenking op 4 mei open tot 18.00 uur
Hemelvaartsdag op vrijdag 25 mei GESLOTEN

Verbouwing door Eric Kuster
De oplevering van het vernieuwde pand staat gepland rond mei 2017. U kunt vanaf dan genieten van een drie verdiepingen tellend pand (inclusief lift), waar exclusieve brillen en oogzorg op topniveau centraal staan. De verbouwing wordt geleid door de bekende interieurdesigner Eric Kuster.

Speciale verbouwingsacties
Voor u als vaste klant van Azami profiteert u van speciale verbouwingsacties! Tijdens de periode dat wij gevestigd zijn op de Heulstraat, krijgt u bij aankoop van een complete bril op sterkte op enkelvoudige glazen € 80,- en op multifocale glazen € 180,- korting!

We zien u graag op de Heulstraat, de koffie staat voor u klaar!

Vriendelijke groet,
Team Azami

PS Met de winkel, wordt ook onze website vernieuwd! Houd deze dus in de gaten en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Azami en de samenwerking met City Lens!

All the way from Groningen with her beautiful Cutler and Cross!Look at her beautiful smile wearing an Oliver Peoples!Look at our teacher who’s teaching arts and en art history.Wearing het beautiful Michel Henau!Wow what a stunning look for a creative person! We love it !www.azami.nlwww.azami.nlwww.azami.nlwww.azami.nl

What we see depends mainly on what we look for

Collectie

Bij het samenstellen van de collectie zoekt Azami naar tijdloze schoonheid en pure kwaliteit. Bij ons vind u dan ook geen merken die zich laten leiden door de waan van de dag. Eerder treft u een brede selectie van Europese, Japanse en Amerikaanse brillen, ontworpen vanuit passie en met oog voor detail. Azami biedt een zeer ruime en gevarieerde keuze aan materiaal, vorm, kleur, stijl en prijs. Van bijzondere merken en exclusieve materialen tot onze eigen collectie en zelfs individueel maatwerk. Naast kwaliteit en design, zijn service, draagcomfort, exclusiviteit, duurzaamheid en ethische productiemethoden bepalende selectiecriteria bij de samenstelling van onze collectie. De veelheid aan mogelijkheden stelt ons in staat de juiste bril te bieden voor iedere unieke klant.

Bekijk onze collectie